Zoek en vind de Masked-TinQ’er! Maak kans op een gratis* volle tank brandstof!

Tijdens het TinQ MAX.KORTING-seizoen zal de Masked-TinQ’er steeds opduiken op verschillende TinQ tankstations. Zoek, vind ‘m en wie weet scoor jij een volle tank brandstof. Wanneer? Je vindt de datum altijd in de TinQ4U app. Waar? De dag voor de actie vind je steeds een video in de app met hints waar de Masked-TinQ'er kan opduiken. 

Deelnemen! 
Download de TinQ4U app, registreer je dan zal automatisch jouw Masked-TinQ’er ticket in de app beschikbaar komen. 

Ik heb de Masked-TinQ’er gevonden!
Probeer hem te ontmoeten, tik ‘m op zijn schouder en trek zijn aandacht want dan maak ook jij kans dat jouw tank, helemaal gratis*, wordt afgevuld. Blijf alert want zo snel als de Masked-TinQ’er verschijnt kan “ie” ook weer verdwenen zijn. 

Niet bij jou in de buurt?
De Masked-TinQ’er zal tijdens het TinQ MAX.KORTING seizoen 2024 op verschillende locaties en actiezondagen verschijnen en TinQ fans extra blij maken met een gratis* volle tank brandstof… Nu niet bij jou in de buurt? Blijf ‘m volgen want het seizoen is nog lang.

*De Masked-TinQ’er zal jouw tank gratis afvullen. Er zal niet meer dan 60 liter getankt worden door de Masked-TinQ’er per tankbeurt. De deelnemer zal het aantal liter dat bij afvullen getankt wordt gratis ontvangen. De deelnemer maakt geen aanspraak op extra brandstoftegoed nadat de tank is afgevuld.

Download nu de app, pak jouw deelname ticket en vind de Masked-TinQ’er 

*Check de spelregels en voorwaarden.

Vind de Masked-TinQ'er

  • Download de TinQ4U app
  • Registreer je
  • Ontvang 't Masked-TinQ'er Ticket
  • Volg alle hints via de app
  • Kans op gratis* brandstof