Tank 5-daagse

Bijzonder succesvol!

Van 8 t/m 12 juni hebben Veronica en TinQ op een bijzondere manier campagne gevoerd. 1 uur gratis tanken bij een TinQ tankstation in Nederland en dat 5 (werk)dagen lang. Via Radio Veronica werd de actie al in de ochtendshow aangejaagd door Giel Beelen met een vraag en antwoordspel, dat kreeg een vervolg in de andere programma’s. Gedurende de dag werd het steeds duidelijker waar het gratis tanken zou gaan plaatsvinden. De finale werd aan het eind van de dag gespeeld bij Veronica Inside waar Wilfred Genee rond 16.50 uur het adres van de TinQ locatie prijsgaf..

Topdrukte op en rondom het tankstation!

Nadat bekend werd gemaakt waar gratis getankt kon worden, trok het publiek massaal naar de TinQ locatie. 5 dagen topdrukte op en rondom de tankstations, die deelnamen aan de actie, met vooral heel veel blije klanten! Superblij als een van de BN’ers of een promodame hun tank volgooide, Corona proof. Wij danken Jan Lammers, Jack Plooij en Giel Beelen voor hun bijdrage aan deze enorm geslaagde campagne.

Dag 1 in Roelofarendsveen is bijzonder succesvol verlopen! Jan Lammers en Giel Beelen hebben met plezier de tank van veel mensen volgegooid! 

Dag 2 in Meppel! De actie startte meteen met een enorme drukte op de toevoerwegen naar de locatie, hét teken voor een succesvolle actie in Meppel.

Dag 3 in Wijchen! Topdrukte op en rondom het tankstation en heel veel blije klanten met een gratis tank brandstof.

Dag 4 in Raamsdonksveer! Tijdens de actie werden de auto's van de klanten gratis volgetankt door niemand minder dan Jack Plooij, dé F1 Pitreporter.

 

Dag 5 in thuishaven Harderwijk! De laatste actiedag van de Tank 5-daagse. Zomerse temperaturen en een gratis volle tank, dé garantie voor blije klanten.

De Tank 5-daagse… wat een MEGA-SUCCES! 5 dagen topdrukte met tankende BN'ers die, Corona proof, de tank van de klanten volgooiden.

Schitterende radiofragmenten tijdens de Tank 5-daagse via Radio Veronica

Live-calls met Jan Lammers, Giel Beelen, Jack Plooij, Wilfred Genee en hele blije klanten!

Profiteer doorlopend van onze SUPERACTIES! Win met de TinQ loterij via de TinQ4U app, profiteer een heel TinQ Raceseizoen van TinQ MAX.KORTING! Dat is tanken met MAXimale korting op alle TinQ Racezondagen!