Er is TinQ nieuws!

TinQ nieuws! Nieuwe TinQ tankstations, superacties via de TinQ4U app, acties via social media en TV-uitzendingen. Nieuws TinQ’en is op de hoogte blijven van alle TinQ acties. Check ’t ook via de Facebookpagina TinQ4U!

zaterdag 18/05
Mazzeldag
woensdag 22/05
Mazzeldag

Pak de Ti€n van TinQ! met de TinQ Loterij!

Pak de Ti€n van TinQ! met de TinQ Loterij. Via de Loterij maak je nu kans op 1.000 x €10. Elke week maken wij 200 winnaars bekend!*. Claim nu jouw lot via de TinQ Loterij.
Klik hier voor meer informatie!

René Lammers in F4

René Lammers in F4. Ook dit seizoen is TinQ een van de hoofdsponsoren, wij zijn enorm trots op wat hij presteert. Let’s go René!

Tank voor €1,33 met de TinQ Loterij!

Vier met ons de start van het TinQ Racezeisoen met de TinQ Loterij. Via de loterij maak je nu kans op een van de om te "tanken voor €1,33". Elke week maken wij 133 winnaars bekend!*. Claim nu jouw lot via de TinQ Loterij.

Klik hier voor meer informatie!

Win een Red Bull Racing 2024 hoodie!

Maak in de TinQ4U app kans op een Red Bull Racing 2024 hoodie! Van woensdag 7 februari 2024 tot en met woensdag 21 februari 2024 zullen wij iedere week drie gelukkige winnaars bekend maken van, de nog mysterieuze, Red Bull Racing hoodie!

op naar400locaties

Kansen met TinQ in Nederland, België en Duitsland

Groei mee met het grootste netwerk onbemande tankstations van Nederland, België en Duitsland, pak je kansen als ondernemer en word partner van TinQ!