Er is TinQ nieuws!

TinQ nieuws! Nieuwe TinQ tankstations, superacties via de TinQ4U app, acties via social media en TV-uitzendingen. Nieuws TinQ’en is op de hoogte blijven van alle TinQ acties. Check ’t ook via de Facebookpagina TinQ4U!

TinQ MAX.KORTING XTRA van start!

Zondag 24 januari weer spectaculaire TinQ MAX.KORTING XTRA. Race tussen 08:00 en 18:00 uur naar de deelnemende locaties en profiteer! Klik hier voor meer informatie.

zaterdag 23/01
Mazzeldag

Win 1 van de 33 abonnementen

woensdag 20/01
Mazzeldag

TinQ neemt 9 BP Express-locaties in Nederland over

TinQ heeft 9 BP Express-locaties in Nederland overgenomen. Daarmee zet de groei van de onbemande tankformule onverminderd door. Lees verder via: https://www.enviem.nl/fuel-points

De Grote Prijs van TinQ met Grand Prix Radio succesvol afgesloten!

Gisteren is de Grote Prijs van TinQ met Grand Prix Radio succesvol afgesloten met een gelukkige winnaar! Harold uit Assen zat namelijk het dichtstbij het juiste antwoord op de vraag "Hoeveel liter brandstof zit er in de TinQ tankwagen" en heeft de cheque van € 10.000,- GRATIS tanken in ontvangst genomen. De prijs werd door niemand minder dan Jack Plooij, Olav Mol en Jan Lammers overhandigd. Wij wensen Harold heel veel plezier en veel veilige kilometers met deze mooie prijs! 

op naar400locaties

Kansen met TinQ in Nederland & Duitsland

Groei mee met het grootste netwerk onbemande tankstations van Nederland, pak je kansen als ondernemer en word partner van TinQ!