TinQ-stations

Hoe weet ik waar het TinQ-station zich bevindt bij mij in de buurt?

De website vraagt automatisch of jij de locatie herkenning accepteert. Indien jij deze accepteert zal de website automatisch het dichtstbijzijnde TinQ tankstation tonen linksboven in de homepage. Via de button, in de navigatie, “tankstations” kom je op de pagina waar je met behulp van filters heel gedetailleerd kunt zoeken naar TinQ tankstations.

Is de brandstof wel van goede kwaliteit?

De kwaliteit van de brandstof die je bij TinQ tankt, is gelijk aan die van de grote tankstations in uw regio. TinQ koopt haar brandstof namelijk bij dezelfde raffinaderijen. De prijs is lager, omdat er minder kosten gemaakt worden. Er is namelijk geen personeel op het tankstation. Daarnaast is het gehele proces geautomatiseerd. TinQ bezuinigt dus wel op de operationele kosten en niet op de kwaliteit van de brandstof.

Hoe zijn de TinQ-stations beveiligd?

Onze stations zijn uitgebreid beveiligd. Uit het oogpunt van de effectiviteit van deze maatregelen en dus direct jouw veiligheid kunnen wij jou helaas niet volledig inzicht geven in de aard van deze maatregelen. Zoals je je wellicht kunt voorstellen begeven deze maatregelen zich op het terrein van 24 uurs camerasystemen, stille alarmen, toezicht enzovoort. TinQ is daarnaast op een continue basis bezig met de verbetering van de beveiliging, dat is ook een belofte richting jou als consument. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat je bij een goed beveiligd TinQ-station blijvend voordelig kunt tanken.

Waar kan ik zien welke brandstof ik kan tanken op een bepaalde locatie?

Je kunt deze informatie vinden onder de button “tankstations”. Hier kun je zien welke brandstoffen er verkocht worden op een bepaald TinQ tankstation. Via de filterfunctie op de pagina tankstations kun je alle soorten brandstoffen gedetailleerd zoeken.

TinQ-prijzen

Waar kan ik zien welke prijs ik betaal?

Deze informatie vindt je terug onder de button “tankstations” op deze website. Indien je gebruik maakt van de locatieherkenning zal het dichtstbijzijnde tankstation met de actuele literprijzen linksboven op de homepage getoond worden. Ook op de pagina tankstations zullen de brandstofprijzen getoond worden bij elke door jou geselecteerd TinQ tankstation.

Wat wordt er bedoeld met de TinQ landelijke adviesprijs en waar kan ik deze prijs terugvinden?

Op deze site vind je de actuele landelijke TinQ adviesprijzen op de pagina “Klantenservice” . Deze landelijke brandstofadviesprijzen kunnen afwijken van de prijzen van jouw tankstation. Voor elk TinQ tankstation geldt namelijk een lokale prijsstelling: de TinQ adviesprijs minus de geldende korting.

Hoe kan tanken bij TinQ zo voordelig zijn?

Tanken bij TinQ is goedkoper omdat het tankstation onbemand is. Daarnaast zijn vele processen geautomatiseerd. Tevens heeft TinQ geen personeel op de tankstations en geen shop. Dat scheelt in de operationele kosten. En dat voordeel geven we aan jou terug in de vorm van een voordelige prijs.

Waarom zijn er prijsverschillen tussen de verschillende TinQ-stations?

Onze prijsstelling is mede gebaseerd op de lokale omstandigheden, naast een algemene factor zoals de TinQ referentieprijs. Factoren zoals o.a. vraag en aanbod, concurrentie en ligging van het tankstation beïnvloeden de lokale prijsstelling. Deze factoren kunnen enorm verschillen per locatie. Dat zie je dus ook terug in onze prijsstellingen bij TinQ tankstations in geheel Nederland. Bij TinQ kunnen we jou in ieder geval een voordelige aanbieding doen t.o.v. het algemene prijsniveau in de directe omgeving. Je bent dus bij TinQ wel altijd voordelig uit.

Zakelijk tanken bij TinQ

Hoe kan ik een zakelijke tankpas aanvragen?

Je kunt via de pagina “Zakelijk tanken” meer informatie vinden over ons aantrekkelijk aanbod voor ondernemers. Via de FUELCARD tank je bij TinQ met gegarandeerd de beste brandstofdeal. Je kunt ook direct via www.fuel-card.nl de zakelijke tankpas aanvragen. Via FUELCARD tank je met Topkorting bij jou om de hoek.

Hoe worden de brandstofkosten verrekend?

Middels het aanvraagformulier machtig je FUELCARD om de factuurbedragen automatisch af te laten schrijven van het door jou opgegeven rekeningnummer. Het is dus een voorwaarde dat de bedragen automatisch kunnen worden geïncasseerd. Je ontvangt wekelijks via FUELCARD een overzichtelijke factuur met BTW. Binnen enkele dagen na ontvangst wordt er geïncasseerd.

Kan ik meerdere kaarten op naam van het bedrijf aanvragen?

Ja, je kunt op het aanvraagformulier aangeven hoeveel kaarten je wilt bestellen.

Kent de FUELCARD ook een kilometerregistratie?

Ja, indien u tankt met een zakelijke kaart, wordt jou de vraag gesteld: “vervangende auto ja/nee”. Deze vraagt dient met “nee” beantwoord te worden. Vervolgens kun je de kilometerstand invoeren. Als je na het tanken de pas nogmaals in de automaat stopt, ontvangt je een tankbon met daarop de vermelding van de kilometerstand.

Waar kan ik de Algemene Voorwaarden voor de FUELCARD lezen?

De algemene voorwaarden van de zakelijke tankpas, “de FUELCARD”, vind je via www.fuel-card.nl.

Wat is het voordeel van een zakelijke pas?

De voordelen van de FUELCARD:

 • tanken met Topkorting bij TinQ
 • je kunt voor elke werknemer of voertuig een pas aanvragen
 • een eigen pincode per pas of een algemene bedrijfspincode is mogelijk
 • je kunt je eigen pincode(s) kiezen
 • tweemaal per maand wordt een overzichtelijke factuur verstuurd
 • na ontvangst van de factuur wordt het bedrag automatisch afgeschreven
 • een gemiddelde krediettermijn van een week
 • middels kilometerregistratie op de factuur kunt je controle houden op het tankgedrag

Welke gegevens staan er op een factuur?

De volgende gegevens staan vermeld per kaartnummer en kenteken:

 • datum
 • tijd
 • bonnummer
 • kilometerstand
 • tanklocatie
 • product
 • liters
 • pompprijs (prijs zoals staat aangegeven op de prijspaal, de pomp en de website)
 • referentieprijs (landelijke TinQ brutoprijs, waar nog geen enkele korting vanaf getrokken is)
 • bedrag inclusief BTW
 • bedrag exclusief BTW

Onderaan de factuur treft je het totale bedrag inclusief en exclusief BTW en het totaalbedrag BTW.

Diverse vragen

Ik heb geen bon gekregen na het tanken, kan ik alsnog een bon ontvangen?

Ja, we kunnen jou alsnog een afschrift van de vertanking toesturen.
Via de pagina “klantenservice” kun je via een formulier jouw tankbon opvragen.

Ik wil tanken met een bank-of giropas, hoe werkt dat?

Indien je met een bankpas betaalt bij een betaalautomaat van een TinQ tankstation, dien je de instructies op het scherm op te volgen.

Met welke kaarten kan ik tanken bij TinQ?

De kaarten die op onze stations geaccepteerd worden zijn:

 1. FUELCARD
 2. Alle gangbare bankpassen
 3. Maestrocard
 4. Multi Tank Card
 5. Travelcard

Waarom zijn er geen plastic handschoentjes aanwezig op de TinQ-stations?

De reden dat wij geen plastic handschoenen hebben heeft te maken met het milieu. De plastic handschoentjes vergaan namelijk niet. Aangezien we geen personeel hebben die daar zicht op kunnen houden hebben we gekozen voor de meest milieu-vriendelijke oplossing.

Heb je het antwoord op je vraag/vragen niet kunnen vinden, vul dan via de pagina klantenservice het contactformulier in en stel via dit formulier je vraag/vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt.