TinQ tankstations

Waar vind ik het dichtstbijzijnde TinQ tankstation?

De website vraagt automatisch of jij de locatieherkenning accepteert. Indien jij deze accepteert, toont de website het dichtstbijzijnde TinQ tankstation linksboven in de homepage. Via de button tankstations kom je op een pagina waar je, met behulp van filters, jouw wensen kunt invullen en zo het TinQ tankstation vindt dat precies aansluit op jouw wensen.

Is de brandstof wel van goede kwaliteit?

De kwaliteit van de brandstof die je bij TinQ tankt is gelijk aan die van andere tankstations bij jou in de regio. TinQ koopt haar brandstof namelijk in bij dezelfde raffinaderijen. De brandstof van TinQ voldoet aan de kwaliteitstandaarden overeengekomen binnen Europa (NEN-EN 228 voor benzine en NEN-EN 590 voor diesel).

De prijs is lager omdat er minder kosten worden gemaakt. Er is namelijk geen personeel en het gehele proces is geautomatiseerd. TinQ bezuinigt dus wel op operationele kosten en niet op de kwaliteit van de brandstof.

Hoe zijn de TinQ tankstations beveiligd?

Onze locaties zijn uitgebreid beveiligd. Uit het oogpunt van de effectiviteit van deze maatregelen, en dus direct jouw veiligheid, kunnen wij helaas niet volledig inzicht geven in de aard van deze maatregelen. Zoals je je wellicht kunt voorstellen, begeven deze maatregelen zich op het terrein van onze locaties, hierbij kun je denken aan 24 uurs camerasystemen, stille alarmen, toezicht enzovoort. TinQ is daarnaast op continue basis bezig met de verbetering van de beveiliging, dat is ook een belofte richting jou als consument. Je kunt er dus verzekerd van zijn dat je bij een goed beveiligd TinQ tankstation blijvend en voordelig kunt tanken.

Waar kan ik zien welke brandstof ik kan tanken op een bepaalde locatie?

Via de button tankstations kom je op een pagina waar je rechts in beeld met behulp van filters jouw wensen kunt invullen en zo het TinQ tankstation vindt die precies aansluit op jouw wensen. Klik vervolgens op de druppel die jouw TinQ tankstation aanduidt op de landkaart en klik op de button “meer info”. Zo kom je op een pagina waar je alles over deze locatie kunt terugvinden.

Waar kan ik zien welke prijs ik per liter betaal?

Deze informatie vind je terug onder de button tankstations op deze website. Indien je gebruik maakt van locatieherkenning zal het dichtstbijzijnde tankstation met de actuele literprijzen linksboven op de homepage getoond worden. Ook op de pagina tankstations worden de brandstofprijzen getoond bij elk door jou geselecteerd TinQ tankstation.

TinQ prijzen

Wat wordt er bedoeld met de TinQ landelijke adviesprijs en waar kan ik deze terugvinden?

Op deze website vind je de actuele TinQ landelijke adviesprijzen op de pagina klantenservice. Deze TinQ landelijke adviesprijzen kunnen afwijken van de prijzen van jouw favoriete TinQ tankstation. Voor elk TinQ tankstation geldt namelijk een lokale prijsstelling, de prijs die hier wordt berekend, is de TinQ landelijke adviesprijs minus de geldende korting.

Hoe kan het tanken bij TinQ zo voordelig zijn?

Tanken bij TinQ is goedkoper omdat het tankstation onbemand is. Daarnaast zijn vele processen geautomatiseerd. TinQ heeft geen personeel op de tankstations en geen shop, dat scheelt in de operationele kosten. Dit voordeel geven wij aan jou terug in de vorm van een voordelige en scherpe prijsstelling.

Waarom zijn er prijsverschillen tussen de TinQ tankstations?

Onze prijsstelling is mede gebaseerd op de lokale omstandigheden, naast een algemene factor zoals de TinQ landelijke adviesprijs. factoren zoals onder andere vraag en aanbod, concurrentie in de omgeving en de ligging van het TinQ tankstation, beïnvloeden de lokale prijsstelling. Deze factoren kunnen enorm verschillen per locatie wat je terug ziet in onze prijsstelling bij de TinQ tankstations in heel Nederland. Bij TinQ kunnen we jou in ieder geval een voordelige aanbieding doen ten opzichte van het gehele prijsniveau in de directe omgeving. Je bent bij TinQ dus altijd voordelig uit.

Zakelijk tanken bij TinQ

Wat is het voordeel van een zakelijke tankpas?

Je kunt via de pagina zakelijk tanken meer informatie vinden over ons aantrekkelijke aanbod voor ondernemers. Door het gebruik van de FUELCARD wordt tanken een stuk voordeliger! Jij tankt namelijk met de FUELCARD voor gegarandeerd de beste brandstofdeal. Je kunt ook direct via www.fuel-card.nl de zakelijke tankpas aanvragen.

De voordelen van de FUELCARD:

  • tanken met een Topkorting
  • je kunt voor elke werknemer of voertuig een pas aanvragen
  • een eigen pincode per pas of een algemene bedrijfspincode is mogelijk
  • Afhankelijk van jouw transacties, ontvang je wekelijks een overzichtelijke factuur die gepubliceerd wordt op een persoonlijke online omgeving. Na ontvangst van de factuur wordt het bedrag automatisch afgeschreven
  • middels kilometerregistratie op de factuur kun je controle houden op het tankgedrag

Kan ik meerdere kaarten op naam van het bedrijf aanvragen?

Ja, je kunt op het aanvraagformulier aangeven hoeveel FUELCARD(S) je wilt bestellen.

Hoe werkt tanken met de FUELCARD?

Brandstof afrekenen met de FUELCARD werkt hetzelfde als betalen met een pinpas. Na het aanbieden van de tankpas en het invoeren van je pincode kun je je huidige kilometerstand of wagenparknummer invoeren. Je kunt via de pagina zakelijk tanken meer informatie vinden over ons aantrekkelijke aanbod voor ondernemers.

Klantenservice

Er is een bedrag van €125, €150 of €200 gereserveerd op mijn rekening

Brandstof
Als je tankt bij een onbemand tankstation in Nederland met een bankpas of creditcard, dan reserveert je bank een bedrag tot € 200,- om de uiteindelijke betaling te garanderen: 

- Bankpas tot € 200,-
- Visa + Mastercard: tot € 125,-
- American Express: tot € 150,- 

Indien het saldo lager is, dan wordt een deel van het restsaldo gereserveerd voor de tankbeurt. Dat heet een pre-autorisatie. Jouw bank blokkeert dit bedrag tijdelijk op je eigen rekening. Normaal gesproken geeft de bank dit bedrag direct na het beëindigen van de tankbeurt weer vrij. 

Storing betalingsverkeer
Indien er een (korte) storing in het betaalverkeer is, kan het voorkomen dat de reservering langer vast blijft staan. Je ziet dat dan op jouw online betalingsoverzicht, meestal aangeduid met een *. Dit kan enkele minuten duren, in sommige gevallen een paar dagen. Het kan ook zo zijn dat de reservering na het opnieuw laden van jouw internetpagina weer verdwenen is, omdat je betaling inmiddels op de juiste wijze is verwerkt. Indien dit niet het geval is, adviseren wij jou om contact op te nemen met jouw bank. Alleen jouw bank kan de reservering opheffen. 

Hieronder vind je de directe link naar de contactgegevens van de bekende banken: 

ABN AMRO 
ING
Rabobank
SNS Bank
ASN Bank
Regio Bank
Triodos Bank
KNAB Bank
BUNQ
 

De literprijs op het prijzenbord is anders dan ik heb betaald

Het kan voorkomen dat er in de communicatie tussen het prijzenbord en de pomp een storing heeft plaatsgevonden waardoor de juiste prijs niet op het prijzenbord gecommuniceerd is. Onze excuses voor het ongemak. 

Om dit verder uit te zoeken, willen we je verzoeken het contactformulier in te vullen en te versturen samen met een afbeelding van jouw tankbon. Als je geen tankbon hebt ontvangen kun je een kopie tankbon hier aanvragen.

Het getankte bedrag op mijn tankbon komt niet overeen met het bedrag op de pomp

Als je hebt getankt en een tankbon opvraagt komt in de meeste gevallen ook de juiste tankbon eruit. Het kan voorkomen dat de persoon voor jou de tankbon wel heeft opgevraagd maar niet mee heeft genomen en jij nu de tankbon van jouw voorganger hebt meegenomen. Dit kun je controleren door de volgende regel op de tankbon te controleren;

 

TLV ******** 1234

 

Het eerste cijfer moet overeenkomen met het laatste cijfer van jouw rekeningnummer. Is dit niet het geval, kun je er vanuit gaan dat je de verkeerde tankbon hebt meegenomen. Komt het cijfer wel overeen, willen wij je verzoeken het contactformulier in te vullen en te versturen samen met een afbeelding van de desbetreffende tankbon.

Ik heb geen tankbon ontvangen

Wij begrijpen dat het erg vervelend is dat je geen tankbon hebt ontvangen. Een kopie tankbon kun je hier aanvragen. Het enige wat hier gevraagd wordt zijn de gegevens die je terug vindt bij de afschrijving van TinQ.

Hoe wordt de actiekorting berekend?

De actiekorting wordt altijd berekend vanaf de TinQ landelijke adviesprijs deze vind je dagelijks terug op onze website, klik hier om de actuele TinQ landelijke adviesprijs per brandstof in te zien. De literprijs die je uiteindelijk betaald is de adviesprijs minus de korting.

Wil je precies weten wat de prijs per liter is op jouw favoriete locatie, ga dan naar de button tankstations op deze website. Indien je gebruik maakt van locatieherkenning zal het dichtstbijzijnde tankstation met de actuele literprijzen linksboven op de homepage getoond worden. Ook op de pagina tankstations worden de brandstofprijzen getoond bij elk door jou geselecteerd TinQ tankstation.

Hoe komt de TinQ landelijke adviesprijs tot stand?

TinQ Nederland B.V. koopt haar brandstoffen in bij raffinaderijen van internationale allure. De inkoopprijs is onder andere afhankelijk van de economische omstandigheden, denk hierbij aan de dollarkoers, vraag en aanbod maar ook de politieke situatie.

De overheid heft accijns over iedere liter brandstof. Per tankbeurt wordt over het totale bedrag 21% BTW in rekening gebracht. De bedragen van de accijnzen op brandstoffen variëren ieder jaar en zijn afhankelijk van de beslissingen die genomen worden door de overheid. Per locatie wordt een korting gegeven. Nadat deze korting in mindering is gebracht, blijft er een marge over, deze marge wordt gebruikt om de kosten van de logistiek, onderhoud, huur, reclame en personeelskosten te betalen.

De uiteindelijke winst is maar een klein percentage in vergelijking met wat de consument aan de pomp afrekent voor een liter brandstof.

Ik heb meer getankt dan in mijn tank past

Onze pompen worden ieder jaar volgens de wettelijke voorschriften door een erkend bedrijf geijkt. Een onafhankelijke instantie, die de controle op de ijkwet handhaaft, voert tevens regelmatig onaangekondigde controles uit.

 

Als je twijfelt aan de juiste afgifte van de pomp, kun je contact opnemen met het Rijksinspectie Digitale Infrastructuur. (RDI), zij verzorgen het toezicht op de naleving van o.a. de metrologische wetgeving en heeft als functie de bescherming van de consument. Meer informatie over het RDI vind je terug op www.rdi.nl.

Ik wil graag meer informatie over de brandstof Euro95 E10

Vanaf 1 oktober 2019 zijn de brandstofbenamingen aangepast naar Euro95 E10, Euro95 E5 en Diesel B7.

Wat is Euro 95 E10?
Aan deze brandstof is tot maximaal 10% bio-ethanol toegevoegd. Dit zorgt voor co2 –reductie en is daarmee goed voor het klimaat. Meer dan 9 op de 10 benzinevoertuigen kan rijden op Euro95 E10. Voor de voertuigen die dat niet kunnen is er voldoende aanbod aan andere benzine. Controleer of jouw voertuig op E10 kan rijden in de handleiding van je voertuig of vraag het je garagehouder. Checken kan ook online. Doe de check op www.e10check.nl. Je herkent de Euro 95 E10 aan de sticker op het tankpistool of op het etiket van de tankzuil.

Euro 95 E5
Op een aantal TinQ locaties kun je ook Euro 95 E5 tanken. Wil je precies weten welke brandstof te verkrijgen is op jouw favoriete locatie, ga dan naar de button tankstations op deze website.

Diesel B7
De Diesel bij TinQ is onveranderd maar heeft wel een extra aanduiding, B7. De 7 geeft het maximumpercentage specifieke biodiesel-componenten aan dat erin verwerkt mag zijn. 

TinQ4U app

Waar kan ik de TinQ4U app downloaden?

De TinQ4U app is gratis te downloaden. Voor android gebruikers vind je deze in Google play en voor Apple gebruikers kun je de app downloaden in de App Store

Waar kan ik het dichtstbijzijnde TinQ tankstation vinden in de TinQ4U app?

Wanneer je de TinQ4U app opent op jouw telefoon, zie je verschillende keuzemogelijkheden. Om het dichtstbijzijnde TinQ tankstation te vinden klik je op de button “Dichtstbijzijnde TinQ Tankstation”. Ook kun je ervoor kiezen om locatievoorziening te accepteren, de TinQ4U app ziet dan automatisch het dichtstbijzijnde TinQ tankstation.

Hoe maak ik een account aan?

Een account aanmaken is erg eenvoudig. Open de TinQ4U app en klik op de button “mijn account”. Als je naar beneden scrolt kun je klikken op de button “registreren”. Vul jouw gegevens in en registreer jezelf. Let op, geef wel even akkoord op de voorwaarden.

Hoe scan ik mijn tankbon?

Om jouw tankbon te kunnen scannen, heb je de TinQ4U app nodig, deze kun je gratis downloaden. Voor android gebruikers vind je de app in Google play en voor Apple gebruikers kun je de app downloaden in de App Store. Met deze handige scanfunctie kun je alle informatie van jouw tankbeurt opslaan en onder de rubriek “Mijn tankbonnen” ze ten aller tijden inzien.

Wat kan ik doen met mijn TinQ lot?

Profiteer via de app van gratis TinQ Loten. Ook in 2024 zal de TinQ Loterij regelmatig loten uitgeven. Registreer je op de TinQ4U app. en ontvang het gratis lot waarmee je automatisch meespeelt voor SUPERPRIJZEN! Je hoeft niets extra’s te doen en speelt automatisch mee. Voor meer informatie klik hier

TinQ Acties

Wat zijn de TinQ Mazzeldagen?

TinQ kent TinQ Mazzeldagen op woensdag en zaterdagen. Deze dagen zijn bedoeld om jou als klant tegen een spectaculaire korting te laten tanken.

Wanneer zijn er TinQ Mazzeldagen?

In principe is er elke week op woensdag en zaterdag TinQ Mazzeldagen bij de deelnemende locaties. Met uitzondering van een aantal locaties die ook op andere dagen TinQ Mazzeldagen kent, dit wordt dan aangegeven met promotiematerialen op de desbetreffende locatie(s). Is er ook TinQ Mazzelwoensdag of TinQ Mazzelzaterdag op jouw locatie? Check dan snel onze TinQ Mazzeldagen pagina: https://www.tinq.nl/tinq-mazzeldagen.

Zijn er ook TinQ Mazzeldagen bij mijn favoriete TinQ tankstation?

Is er ook TinQ Mazzelwoensdag of TinQ Mazzelzaterdag op jouw locatie? Check dan snel onze TinQ Mazzeldagen pagina: https://www.tinq.nl/tinq-mazzeldagen. (Met uitzondering van een aantal locaties die ook op andere dagen TinQ Mazzeldagen kent, dit wordt dan aangegeven met promotiematerialen op de desbetreffende locatie(s)).

TinQ MAX.KORTING

Wat is TinQ MAX.KORTING?

Profiteer iedere TinQ Racezondag in 2024 van TinQ MAX.KORTING.
Pak elke TinQ Racezondag MAXimale korting op Euro95 E10, Super Ongelood 98 en Diesel! Check de website of de TinQ4U app voor de deelnemende TinQ tankstations en de TinQ Racetijden. 

Via de handige TinQ4U app ontvang je iedere TinQ Racezondag onze “tip” met de actuele TinQ MAX.KORTING literprijzen… zo mis je helemaal niets! 

Is er elke zondag TinQ MAX.KORTING?

Nee, TinQ heeft een speciale TinQ Racekalender* gemaakt waar je snel en gemakkelijk de TinQ Racezondagen van 2024 kan inzien*. Klik hier voor meer informatie.

*Check regelmatig onze TinQ Racekalender, deze kan wijzigen. Wij houden jou actueel op de hoogte van alle acties via de Facebookpagina TinQ4U en onze websites: www.tinq.nl en www.tinq.nl/MAX.KORTING.

Waar kan ik de TinQ Racekalender vinden?

De TinQ Racekalender 2024* staat online en kun je op onze website hier vinden.

*Check regelmatig onze TinQ Racekalender, deze kan wijzigen. Wij houden jou actueel op de hoogte van alle acties via de Facebookpagina TinQ4U en onze websites: www.tinq.nl en www.tinq.nl/MAX.KORTING.

Waar vind ik de deelnemende locaties?

Voorafgaand aan de TinQ Racezondag wordt bekend gemaakt bij hoeveel TinQ tankstations je kan tanken met TinQ MAX.KORTING. De week voorafgaand aan de TinQ Racezondag worden de locaties bekend gemaakt via https://max.korting.tinq.nl/tinq-max-korting. De locaties kunnen elke TinQ Racezondag wisselen in deelname. Check dus snel of ook jouw favoriete TinQ tankstation meedoet!

Heb ik een speciale tankpas nodig om te profiteren van TinQ MAX.KORTING?

Nee, op de TinQ MAX.KORTING dagen is de actieprijs al verwerkt in de pompprijs die je aantreft bij jouw favoriete deelnemende locatie. De prijzen worden de specifieke TinQ Racezondag bekend gemaakt via Facebook en in de TinQ4U app.

Waar vind ik de TinQ MAX.KORTING actieprijzen?

De spectaculaire TinQ MAX.KORTING literprijzen worden op de betreffende TinQ Racezondag gecommuniceerd via onze TinQ4U Facebookpagina en in de TinQ4U app. De prijzen zijn automatisch aangepast op de locaties, je hoeft hier verder niets voor te doen!

De TinQ Loterij

Wat is De TinQ Loterij?

De TinQ Loterij is een nieuwe SUPERACTIE van TinQ. Profiteer via de TinQ4U app van gratis TinQ Loten. Ook in 2024 zal de TinQ Loterij regelmatig loten uitgeven. Registreer je op de TinQ4U app en ontvang het gratis lot waarmee je automatisch meespeelt voor SUPERPRIJZEN! Je kunt nu al je TinQ Lot downloaden... dan speel je automatisch mee op de speciaal aangegeven momenten!

 

Waar kan ik mijn TinQ lot vinden?

Download de TinQ4U app en maak vervolgens een account aan of login met je bestaand account! Je ontvangt dan automatisch een TinQ Lot met een unieke code. Jouw TinQ Lot wordt binnen jouw account opgeslagen. De trekking vindt plaats op de speciaal aangegeven momenten. Check dus regelmatig de app, website en Facebookpagina voor trekkingen en nieuwe prijzen via de TinQ Loterij.

Moet ik nog iets doen om mee te doen om mee te spelen?

Het enige wat nodig is om mee te spelen met De TinQ Loterij is jouw registratie in de TinQ4U app, dan speel je automatisch mee! Bij het tabblad “mijn TinQ Lot” kun je jouw lot vinden.

Wanneer zijn de TinQ Loterij trekkingen?

In de Loterij is een begin en een einddatum benoemd. De winnaars worden bekend gemaakt op de aangegeven datum op onze social media kanalen en via de actiepagina van de Loterij. 

Heb je het antwoord op je vraag/vragen niet kunnen vinden, vul dan via de pagina klantenservice het contactformulier in en stel via dit formulier je vraag/vragen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Alvast bedankt.