All you need is TinQ 2023

TinQ toont écht een gouden hart

In december 2023 heeft TinQ op een bijzondere manier campagne gevoerd. Van 17 december 2023 tot en met 1 januari 2024 konden mensen anderen voordragen wie zij €1.000,- tanktegoed gunnen, met als doel iemand te verrassen die een lastig jaar achter de rug heeft, altijd voor anderen klaarstaat en meer... Met deze bijzondere actie is in totaal 10x €1.000,- aan brandstof weggegeven. 

Emotionele en mooie verhalen

In totaal werden tien inzendingen geselecteerd aan wie het tanktegoed uitgereikt zou worden. Deze personen werden uitgenodigd bij verschillende TinQ locaties door het hele land. Hier werden zij opgewacht door de "All you need is TinQ" limousine waarin zij plaats mochten nemen.

Jack Plooij, hét gezicht van deze actie, ging live in de limousine met de geselecteerden in gesprek. Tijdens dit gesprek werden de persoonlijke, unieke verhalen van deze personen met Jack gedeeld. Gedurende deze gesprekken werd duidelijk waarom die persoon volgens de aandrager een hart van goud verdient. De kandidaat was vaak nog niet op de hoogte van hetgeen zij zouden ontvangen. Dit leverde meerdere hartverwarmende momenten op in de limousine.

Ook de media was gecharmeerd van deze hartverwarmende campagne. Bekijk hier de nieuwsartikelen van Balkster Courant en Limburg24.

Bekijk alle fragmenten nu hieronder. 

Linda en Melissa

Melissa werkt als verpleegkundige in de zorg. Al vier jaar lang brengt zij haar twee kinderen, dan al keurig aangekleed, om zes uur morgens bij haar moeder om vervolgens naar haar werk te gaan. Wanneer zij naar haar werk vertrekt, heeft zij er al een autorit van twintig minuten opzitten. Reden genoeg voor moeder Linda om haar dochter een hart van goud toe te dragen in Amersfoort. 

Beatrice en Leen

Leen is een 72-jarige man die altijd voor anderen klaarstaat. Leen brengt buren, familie en vrienden naar het ziekenhuis, haalt ze weer op, bezoekt ze als er iemand is en door boodschappen voor de buren en familie. Ondanks al deze warme daden van Leen, wil hij geen benzinegeld voor het rijden. Zijn ex-partner Beatrice gunde Leen daarom €1.000,- tanktegoed van TinQ om zijn goede daden alsnog te kunnen bekostigen. 

Marjolein en Helene 

Helene komt uit het Zuid-Hollandse Westland. Hier rijdt zij iedere dag naar de bakker om het brood van de dag ervoor op te halen. Dit brood verdeelt zij vervolgens bij wijkcentra voor mensen die het goed kunnen gebruiken. Marjolein is werkzaam in één van deze wijkcentra en ziet Helene dagelijks anderen blij maken met het brood. Omdat Helene hier wekelijks benzine aan verstookt, heeft Marjolein samen met Jack Plooij Helene in Rotterdam verrast met €1.000,- aan TinQ tanktegoed. 

Marie-José en Nadine

In het Limburgse Heythuysen heeft Jack Plooij de twee vriendinnen Marie-José en Nadine mogen ontvangen. Nadine heeft twee dochters. Eén van deze dochters kampt met gezondheidsproblemen. Hiervoor maakt Nadine regelmatig veel reiskosten om te zorgen voor de juiste medische hulp. De andere dochter van Nadine sport op hoog niveau en is hierdoor ook genoodzaakt veel te reizen om haar sport op dit niveau te kunnen beoefenen. De tankkosten nemen een flinke hap uit het budget van Nadine. Reden voor Marie-José om haar vriendin hier een tijdje bij te helpen met een mooi tanktegoed. 

Willie en Ramona

Willie heeft zijn echtgenote Ramona opgegeven voor All you need is TinQ. Hij ziet al jarenlang hoe zij zich dagelijks inzet voor haar medemens en de natuur. Zo spaart zij altijd supermarktzegels voor anderen, is de druk bezig met consuminderen en fietst zij door weer en wind naar het werd zodat er parkeerplaats overblijft voor haar collega's. In het Brabantse Volkel werd Ramona verrast door Jack Plooij met €1.000,- tanktegoed als beloning voor haar warme daden. 

Sandra en Redikka

In het Noorden van het land, trof Jack Plooij de vriendinnen Sandra en Redikka in Assen. Als alleenstaande moeder krabbelt Redikka momenteel op uit een lastige, moeilijk tijd. Ze maakt regelmatig de afweging of zij wel of niet de auto kan pakken om iets te gaan doen met de kinderen in verband met de brandstofkosten. Haar vriendin Sandra gunde haar daarom €1.000,- aan brandstof zodat zij voorlopig niet meer na hoeft te denken over deze kosten wanneer zij iets leuks wil gaan doen met de kinderen.  

Jaimy en Conny

In Groningen werd Conny verrast door zijn pleegzoon Jaimy. Conny zet zichzelf altijd enorm in voor anderen, ondanks dat hij zelf ook een zware tijd achter de rug heeft. Zo zet Conny zich in voor de buurt waarin hij woont, helpt hij regelmatig bekenden met verhuizen of hen heen en weer te brengen naar afspraken. Omdat Conny zichzelf nooit op de eerste plek zet, vindt Jaimy het hoog tijd worden dat Conny zelf eens verrast wordt. 

Natascha en Miranda

De vriendinnen Natascha en Miranda zitten samen in het Hondenzoekteam Flevoland. Natascha gunt Miranda het tegoed omdat zij zich inzet voor vermiste honden. Zij rijdt aardig wat kilometers af om honden te zoeken die als vermist zijn opgegeven door het baasje. Afgelopen oktober is zij nog naar Frankrijk afgereisd om hier een hondje veilig te stellen. Al deze reddingsacties zijn op vrijwillige basis, de benzinekosten komen dus vaak voor eigen rekening. Hier komt voorlopig een einde aan nu zij voor €1.000,- gratis kan tanken bij TinQ. 

Marc en Marga 

Een bijzonder moment in de limousine in Hindeloopen voor Marc en Marga. Marc van 39 heeft een beperking en is werkzaam bij zijn dagbesteding. Omdat zijn dagbesteding zich verder dan 7 km van zijn woonadres bevindt, worden de reiskosten niet vergoed. Het openbaar vervoer is ook niet mogelijk voor Marc. Zijn moeder Marga rijdt iedere dag 2 uur lang om hem te halen en brengen naar zijn dagbesteding. Om die reden heeft Marc zijn moeder opgegeven.  
 

Mariëlle en Anita

Mariëlles zus Anita rijdt wekelijks van Ermelo naar Utrecht om Anita's zoontje Bart naar het Kinderziekenhuis te brengen. Bart heeft een Meningokokkeninfectie en last van veel complicaties. Met €1.000,- aan TinQ tanktegoed kan Anita deze moeilijke periode doorkomen zonder zich zorgen te maken over de brandstofkosten die deze ziekenhuisafspraken met zich meebrengen. 

Hartverwarmende promovideo's van Jack Plooij

Via social media campagnes en online campagnes via YouTube en online advertising werd de campagne landelijk gepromoot.

Profiteer doorlopend van onze SUPERACTIES! Win met de TinQ Loterij via de TinQ4U app, profiteer een heel TinQ Raceseizoen van TinQ MAX.KORTING! Dat is tanken met MAXimale korting op alle TinQ Racezondagen!