Check elke dag de app en maak kans op een finaleplaats voor €10.000,- gratis* tanken!

SPEEL LIVE IN DE UITZENDING VAN GRAND PRIX RADIO VOOR
€10.000,- GRATIS* TANKEN

Wat moet je doen?

Vanaf zondag 25 oktober zal, elke actiedag, een bekende Nederlander in de TinQ4U app een vraag stellen. Check de video, beantwoord de vraag… Misschien word jij door Grand Prix Radio gebeld om live in de uitzending het aantal liters in de TinQ tankwagen te raden. Als dagwinnaar verdien je sowieso een voucher van €50,- gratis* brandstof bij TinQ.

 

Zit jij zondag 1 november, de finaledag, het dichtst bij het eindcijfer dan ben jij de winnaar van €10.000,- gratis* tanken. Luister van 25 okt. t/m 1 nov. naar Grand Prix Radio en win de Grote Prijs van TinQ.

 

*Check voor deelname de voorwaarden en spelregels van de Grote Prijs van TinQ

Zo speel je elke week de Grote Prijs van TinQ
via Grand Prix Radio

1.

Luister

Luister vanaf 19 oktober naar Grand Prix Radio voor alle ins & outs van de Grote Prijs van TinQ.

2.

App

Download de TinQ4U app en beantwoord vanaf 25 oktober elke dag een nieuwe vraag die een bekende Nederlander stelt. Check steeds de video en vul je antwoord in.

3.

Raad

Jouw antwoord kan €10.000,- gratis tanken opleveren. Wie weet belt Grand Prix Radio jou op en mag je live in de uitzending raden hoeveel liter brandstof in de TinQ tankwagen zit. Je hebt dan sowieso, als dagwinnaar, een tankvoucher van €50,- gewonnen.

4.

Win

Op zondag 1 november, na de F1 race, zal Grand Prix Radio de winnaar van de Grote Prijs van TinQ bekend maken. De finalist die het cijfer geraden heeft dat het dichtst bij het eindcijfer zit zal de winnaar van de GP van TinQ zijn… de winnaar van €10.000,- gratis* tanken. Luister zeker op 1 november naar Grand Prix Radio!

 

*Check voor deelname de voorwaarden en spelregels van de Grote Prijs van TinQ

Download de TinQ4U app in de stores

Luister naar Grand Prix Radio en win de Grote Prijs van TinQ.

Raad de liters en maak kans op €10.000,- gratis* tanken.

Luister van 24 oktober t/m 1 november elke dag naar Grand Prix Radio voor alle actie info. Robin Lefeber zal de hele week jou bij Grand Prix Radio alles vertellen over de Grote Prijs van TinQ.

Luister naar Grand Prix Radio:

Zaterdag en zondag (24 en 25 okt.)
Luister de F1 kwalificatie en de F1 race live via Grand Prix Radio en mis niets van de SUPERACTIE! Rondom de live-uitzendingen zal Robin winnaars die via de TinQ4U app de vraag goed beantwoord hebben live in de uitzending een gooi laten doen naar de werkelijke inhoud van de TinQ tankwagen...
De dagwinnaars komen elke dag tussen 16.00 en 18.00 uur in de uitzending.

Maandag 26 okt. t/m vrijdag 30 okt.
Luister naar de show van Robin Lefeber met elke dag live in de show finalisten die de inhoud van de TinQ tankwagen winnen, ben je live in de show dan heb je sowieso een tankvoucher van €50,- gewonnen.
De dagwinnaars komen elke dag tussen 16.00 en 18.00 uur in de uitzending.

Zaterdag en zondag (31 okt. en 1 nov.) de grote Finale...
Luister de F1 kwalificatie en de F1 race live via Grand Prix Radio... in deze uitzendingen zal Robin Lefeber de laatste 2 dagwinnaars live in de uitzending een laatste gok laten wagen voor de inhoud van de tankwagen...
De dagwinnaars komen elke dag tussen 16.00 en 18.00 uur in de uitzending.

Zondag 1 november de WINNAAR van €10.000,- gratis tanken
Na het einde van de F1 race op zondag 1 november zal de winnaar van de €10.000,- gratis tanken bekend gemaakt worden... Dé finale van de Grote Prijs van TinQ! Luister zeker en beleef het live.
De dagwinnaars komen elke dag tussen 16.00 en 18.00 uur in de uitzending.

 

De Grote Prijs van TinQ met Grand Prix Radio succesvol afgesloten! 

Gisteren is de Grote Prijs van TinQ met Grand Prix Radio succesvol afgesloten met een gelukkige winnaar! Harold uit Assen zat namelijk het dichtstbij het juiste antwoord op de vraag "Hoeveel liter brandstof zit er in de TinQ tankwagen" en heeft de cheque van € 10.000,- GRATIS tanken in ontvangst genomen. De prijs werd door niemand minder dan Jack Plooij, Olav Mol en Jan Lammers overhandigd. Wij wensen Harold heel veel plezier en veel veilige kilometers met deze mooie prijs! 

Check voor deelname zeker even de spelregels en de voorwaarden van de Grote Prijs van TinQ