Doe mee aan de TinQ RACE Countdown en win!
Prijzenpot €100.000,- tanktegoed!

We tellen af naar het nieuwe TinQ Raceseizoen met de TinQ RACE Countdown! Opnieuw een SUPERACTIE van TinQ! Het wordt spannend want er zijn, elke week, écht “vette” prijzen te winnen! In totaal geeft TinQ, tot aan de start van het nieuwe TinQ Raceseizoen wel €100.000,- aan brandstof weg!

Vind het TinQ Promoteam en Win!

Tijdens de TinQ RACE Countdown Loterij maak je, live op het deelnemende TinQ tankstation, kans op een tankvoucher t.w.v. €2000,- , €1000,- , €500,- en als extra 30 bonus tankvouchers t.w.v. €50,-.
Elke actiedag 33 winnaars! Wil jij ook kans maken op een van deze tankvouchers? Download dan nu de TinQ4U app, claim je gratis Countdown Lot en zoek het promoteam!

Win tijdens de Final Countdown de Jackpot met een prijzenpot van €40.000,-

Met jouw TinQ Countdown lotnummer kans maken op €10.000,- gratis tanken?
In totaal maken, tijdens de final countdown, 4 deelnemers kans op deze super vette prijs. Blijf ons volgen via de app en onze socials om kans te maken! Activeer zeker je pushmeldingen in de TinQ4U app voor de tips waar en wanneer jij het TinQ promoteam kunt vinden!

Ons promoteam legt jou alles uit.

Doe mee, download de TinQ4U app

Check hier de TinQ RACE Countdown voorwaarden. 

Vind ons in elke provincie

12x33 prijzen, prijzenpot €60.000,- tanktegoed

Het TinQ promoteam zal in elke provincie te vinden zijn tijdens de TinQ RACE Countdown! Zeeland, Groningen, Limburg, Drenthe… in alle 12 provincies zal het promoteam op een deelnemend TinQ tankstation, tijdens de actiedagen de TinQ RACE Countdown Loterij spelen… vind ons, doe mee en win .

Volg TinQ op Facebook, Instagram, TikTok en via de TinQ4U app. We geven elke week, voordat de actiedag start, hints via de app. Zet zeker je pushmeldingen aan en mis niets. Zoek ons en maak kans op één van de vele tankvouchers! 

Speel mee via de TinQ4U app, registreer en claim jouw gratis TinQ RACE Countdown Lot. Wie weet ben jij één van de winnaars!

Check hier de TinQ RACE Countdown voorwaarden. 

Vind ons in elke provincie

Succesvolle actie

De prijzenpot van €100.000,- tanktegoed is leeg! We hebben in totaal maar liefst 400 winnaars blij kunnen maken met tanktegoed. 

Bedankt voor jullie aanwezigheid tijdens de Race Countdown! Het aftellen naar het TinQ Raceseizoen was een feest! 

Profiteer zondag 5 maart van TinQ MAX.KORTING bij alle deelnemende locaties.

Check hier de TinQ RACE Countdown voorwaarden. 

Vind ons en win! Hoe? Check 't hier:

  • Download de TinQ4U app, registreer en claim gratis je unieke TinQ RACE Countdown lot.
  • Volg ons via TinQ4U app en sociale media. Zoek en vind het TinQ tankstation en het promoteam. Jouw gratis TinQ RACE Countdown lot in de app is tevens jouw deelnamebewijs.
  • Kom naar de TinQ RACE Countdown, live, op het bekend gemaakte tankstation.
  • Zorg dat je vóór 18:30 uur aanwezig bent op het bekend gemaakte tankstation. Tot 18:30 uur kan je je melden bij het promoteam om het extra lot te ontvangen voor de Loterij op de actielocatie.
  • Het tankstation zal voor alle verkeer gesloten zijn, tijdens de actie. Kom te voet, met de fiets of scooter en als het écht niet anders kan met de auto maar parkeer netjes.
  • Win superprijzen. Bij deelname aan de TinQ RACE Countdown Loterij maak je kans op een tankvoucher t.w.v. €2000,- , €1000,- en €500,- en als bonus 30 tankvouchers t.w.v. €50,- De Loterij start om 13:30 uur.
  • Extra kans op €10.000,- aan tanktegoed. Jouw TinQ RACE Countdown lotnummer in de TinQ4U app blijft ook geldig voor de Final Countdown.
  • Zet de pushmeldingen aan van de TinQ4U app dan mis je geen tips die jouw scoringskansen alleen maar kunnen verhogen.
Check hier de TinQ RACE Countdown voorwaarden. 

Laatste actieweek! Jackpot:
prijzenpot €40.000,- tanktegoed
.

Vanaf 28 februari start de TinQ Final RACE Countdown. Van dinsdag 28 februari tot en met vrijdag 3 maart bezoeken wij nog 4 provincies! Elke actiedag vind je ons promoteam op een TinQ tankstation tussen 18.00 en 19.00! Wij verloten dan duizenden euro's TinQ tanktegoed. Blijf ons volgen, vind ons en WIN!

Maak deze week ook kans op de Jackpot! Vanaf dinsdag 28 februari verloten wij iedere dag maar liefst €10.000,- TinQ tanktegoed. Jouw Countdown lot in de app kan zomaar het winnende lotnummer hebben. Heb je nog geen lot? Download dan nu de TinQ4U app en claim jouw gratis Countdown lot!

Let op, je wordt gebeld!
Voeg jouw telefoonnummer toe aan jouw account.

Ben je de winnaar van een van de 4 prijzen uit de jackpot? Dan bellen wij jou! Wij hebben dus jouw telefoonnummer nodig. Via jouw account in de TinQ4U app kan je eenvoudig en veilig je telefoonnummer toevoegen. Zorg dat je als deelnemer op 28 februari, 1 maart, 2 maart en 3 maart bereikbaar bent.

Luister naar Radio 10! Wij maken elke actiedag in de TinQ commercial de winnaar bekend.

Op dinsdag 28 februari maken wij tussen 15.00 en 18.00 uur de eerste winnaar van €10.000,- TinQ tanktegoed bekend. De volgende winnaars worden respectievelijk op woensdag, donderdag en vrijdag steeds tussen 15.00 en 18.00 uur bekend gemaakt via Radio 10.